Školenia spojené s aplikáciou 9 princípov moderného človeka Learn & Lead

 m

Radi vám touto cestou dávame do pozornosti možnosť školení, ktoré sú cielené s odkazom 9 princípov moderného človeka Learn & Lead. Môžete si vybrať aktualizačné alebo inovačné vzdelávanie.

  • Aktualizačné vzdelávanie

Pre účel zavedenia odkazu 9 princípov moderného človeka Learn & Lead do vašej školy máte možnosť zvoliť si túto tému na vašom aktualizačnom vzdelávaní. Objednávku, v ktorej si zadefinujete svoje očakávania a navrhnite termín školenia, môžete zrealizovať cez tento link. Typ vzdelávania v dĺžke 10 vyučovacích hodín si môžete navoliť v kombinácii prezenčného a dištančného štúdia. Cena školenia sa odvíja od počtu účastníkov, a naša ponuka je:

  • MINI pre 5 - 15 účastníkov v cene 996 Euro
  • MIDI pre 16 - 20 účastníkov v cene 1 195 Euro
  • MAXI pre 21 - 25 účastníkov v cene 1 411 Euro
  • Inovačné vzdelávanie

Evolúcia moderného učiteľa je 50 hodinové (25 prezenčne a 25 dištančne) v cene 190 Euro. Aktuálne nám prebieha zápis na turnus, ktorý otvárame od októbra 2024 s termínom ukončenia v decembri 2024.

V ponuke máme akciu študujte 2 za cenu 1, a to v prípade, že sa na toto inovačné vzdelávanie prihlásite aj spolu so svojou kolegyňou, či kolegom najneskôr do 31. júla 2024. Viac informácií TU. Registračný formulár TU.

Tešíme sa na vás!