Aktuálne ponuky a výzvy, nezmeškajte príležitosť!

 m

Postupne v tomto školskom roku ponúkame školám zvýhodnené ponuky, ktoré súvisia s vytipovanými službami v našej ponuke. Aktuálne máme tieto:

  • Výzva za účelom zavádzania „Analýzy práce učiteľa na vyučovaní“. Teší nás, že vďaka nášmu projektu NELCA máme možnosť bezplatne poskytnúť vybraným školám a ich učiteľom podporu pri rozvoji práce učiteľa v triede.

Pre 10 učiteľov, ktorí sa na túto službu prihlásia najneskôr do 31.júla 2024, poskytujeme túto službu bezplatne. Ak túto zľavu nestihnete, máte možnosť uchádzať sa o 50% zľavu ZÁKAZNÍK v prípade, ak ste si u nás zakúpili inú službu, alebo produkt už v minulosti. Táto zľava nemá časové obmedzenie. Viac informácií TU a link na registráciu TU.

  • Výzva na „Cestu premeny školy na učiacu sa organizáciu za pomoci metodiky KNOWLO“. Táto výzva je časovo obmedzená, registrácie organizácií sa podávajú do 30. júna 2024 a všetky bližšie informácie k nej nájdete TU.
  • Poradenstvo a mentoring pre školy

NOVINKA pre riaditeľov škôl 2024!

10 hodinové poradenstvo a mentoring pre riaditeľov škôl ponúkame pre dvojice, trojice či skupiny 4, 5 alebo 6 účastníkov. Ak máte záujem o túto službu, prosím, vyplňte nám túto registráciu TU a obratom vám poskytneme informáciu, v akom termíne otvárame skupinu Mentoring a poradenstvo pre riaditeľov škôl podľa vašich preferencií.

Pevne verím, že vás naša ponuka zaujme i naďalej a budeme mať to potešenie sa s vami stretnúť už čoskoro.